Fiskerne

Med sine små fiskebåter er våre fiskere det viktigste leddet i kjeden fra fisker til fat. De gjør en fantastisk jobb i fangstarbeidet, og legger derved grunnlaget for at vi kan levere en levende råvare av prima kvalitet til restauranter verden over.

En kjerne med svært erfarne og dyktige fiskerne har vært med oss siden starten, og stadig nye fiskere kommer til. Gjennom tett dialog og samarbeid med mange fiskere sørger vi for deling av kunnskap som gjør oss og de bedre. Et av tiltakene er individuell sporing av krabbene og erfaringen dette gir oss.

Flere av våre fiskere er innovatører og grundere. Noen driver med fisketurisme hvor de tilbyr krabbe- og fiskesafari med spennende opplevelser, og gjennom den individuelle produktsporingen kan restaurantkundene få kontakt med fiskeren og tilbudet han har.

Etter hvert som flere og flere fiskere blir en del av produktsporingen vil de bli å finne i oversikten under. Her finner du litt nøkkelinformasjon om våre helter, de som i all slags vær, sommer som vinter, går ut på havet og fanger kongen blant krabbene!

Alle