Kunder

Vår kongekrabbe selges eksklusivt gjennom Troika Seafood AS som markedsfører, selger, transporterer og holder dialogen med våre kunder.

Kingcrab at The Snowhotel in Kirkenes

Levende kongekrabbe er svært etterspurt og markedet voksende. Norge er eneste nasjon som har en regulering som tillater fangst året rundt. Dette, sammen med vårt kalde og rene vann, gjør krabben ettertraktet. Gjennom vårt nitidige arbeid med kvalitet og regularitet har vi gjennom mange år bygget opp svært gode relasjoner til Fine Food-grossister og kunder som har fasiliteter og et fokus som gjør de i stand til å kvalitetssikre de levende råvarene frem til servering.

Stadig flere kunder etterspør produkter med dokumenterbar historie, sporing, og tilleggselementer som gjør produkt og opplevelse unik. Vår QR-sporing som kan sette sluttkunder i kontakt med fisker er et unikt og ettertraktet element.

Blant restauranter og hoteller som har levende kongekrabbe fra oss kan nevnes The Beast i London, Hyatt i Dubai, La Maree i Moskva, FINDS i Hong Kong, Novikov i London.