Våre anlegg

Vi har to fabrikker for mottak, pakking og lagring i Finnmark helt nord i Norge, samt et tankanlegg for mellomlagring i nærheten av Gardermoen, Oslo Lufthavn.

Våre to anlegg i Finnmark ligger godt plassert i de to største områdene for fangst av kongekrabbe i Norge. Begge stasjonene har gode fasiliteter med kapasitet til å lagre over 20 tonn krabbe. Det kalde, krystallklare og rene vannet i nord gir oss et optimalt utgangspunkt for lagring av krabbe på en skånsom og optimal måte.

Fangstområdene i Finnmark, helt nord i Norge, ligger 1800 kilometer nord for Oslo og har begrenset og værutsatt flykapasitet. Dette ligger langt unna, og transportmessig utfordrende, i forhold til mange markeder. Vi har derfor bygget vårt eget krabbehotell i nærheten av Gardermoen, Oslo Lufthavn. Krabbene fraktes på vår egen bil fra Finnmark til tankanlegget i Oslo der krabbene er en kort periode før de kan sendes med fly til kunder over hele verden. Krabbehotellet gjør at vi kan sende levende krabbe til hele verden - året rundt. Transporttiden fra vårt anlegg til kundenes tankanlegg blir kort, noe som sikrer dyrevelferd og optimal kvalitet på en levende råvare.

Du finner oss på Google Maps

Bugøynes og Trollbukt

 • Norway King Crab – Bugøynes

  Bugøynes at night

  Bugøynes – der hvor det hele startet.

  Bugøynes vil for alltid bli forbundet med kongekrabbe. Det var her den første krabben ble tatt imot på 90-tallet, det var her den første kongekrabbeindustrien ble etablert og det var her vi startet med vår levende krabbe i 2008. Bugøynes ligger midt på Varangerfjorden, en av de viktigste fjorder for fangst av kongekrabbe i Norge. Med en times kjøring til flyplass ligger dette anlegget sentralt for både fangst og distribusjon.

 • Norway King Crab – Trollbukt

  Trollbukt – vårt nyeste anlegg i Laksefjorden

  Med etablering i Trollbukt har vi fått et mottak i en annen viktig fjord for kongekrabbefiske – Laksefjorden. Denne nye mottaksstasjonen ligger ideelt til med meget god tilgang på rikelig med kaldt vann året rundt. Anlegget i Trollbukt vil i første rekke levere krabbe via vårt tankanlegg i Oslo. Vår egen bil sørger for optimal logistikk fra Trollbukt til Oslo.

Norway King Crab Hub – Oslo

Oslo - tankanlegg for mellomlagring nær Gardermoen, Oslo Lufthavn

Med vår beliggenhet 30 minutter fra Gardermoen har vi tilgang til et flytilbud med direkte eller indirekte forbindelser til hele verden. Med biltransport fra Finnmark til krabbehotellet er vi ikke lenger avhengig av fly med liten kapasitet fra nord. Med utgangspunkt i Oslo Lufthavn når vi nå alle verdens hjørner i løpet av kort tid, noe som er optimalt både økonomisk og dyrevelferdsmessig.

Du finner oss på Google Maps